Zelf een trap maken, dat kun je

Zelf een eiken trap maken

zelf een trap maken van eikenhout
Zelf een trap maken?
Wat een geweldig top idee.

Wil je eigen trap gaan bouwen? En dit doen van massief eiken planken? Dat kan! Voor zo’n trap, die zelf ontwerp kun je de massieve eiken planken van het Eikenrijk gebruiken. (echt eikenhout dus)

Zelf je trap maken met eiken,
Nu aantrekkelijk geprijsd.

Bespaar zeker wel  tot
    50%

Ja hoor wij verkopen het eiken om je eigen trap te bouwen
 

Zelf een trap maken?, Jazeker, zelf je massief eiken trap bouwen en de Bourgondische maxi-planken kun jij of jouw trappenvakman of rechtstreeks bij het Eikenrijk betrekken. Het resultaat is vaak super cool en het hoeft beslist niet duur te zijn. Met deze prachtige doorleefde eiken planken kun je de mooiste ontwerpen maken. We leveren ze in verschillende diktes en uitvoeringen. Van lekker glad tot stoer en robuust. zoveel mogelijk op maat gezaagd, of juist dikke planken per m2.....We werken met diktes vanaf 5 mm tot 6cm. Zelf een trap maken dat kan en we adviseren ook. Ook kun je het materiaal bij ons in de werkplaats komen bekijken. Wel net zo handig, je weet dan direct waar je over praat.

Zelf een trap maken, dat kan op verschillende manieren.

Tegenwoordig worden trappen vaak gecombineerd met een houten vloer van hetzelfde materiaal. Hierboven een voorbeeld van een eiken trap gemaakt van glad geschaafd Frans eiken en afgwerkt met een natuurolie. Zelf zo'n trap maken kan natuurlijk, maar het zijn doorgaans wel hele projecten., wil je wat meer info, zoals mogelijkheden en wat zoiets gaat kosten?, vraag dan hier eerst eens een offerte aan en misschien valt het mee en besluit je om de hulp van een trappenbouwer in te roepen. Om zelf een trap te bouwen moet je natuurlijk wel 2 rechter handen hebben.

Zelf een trap bouwen, dat kan met het bourgondisch eiken van eikenrijk.nl

Een eiken trap kan op super veel manieren gebouwd worden en zelf een trap bouwen dat doe je vaak naar eigen inzicht en toch wel vaak met behulp van een iemand die enigzins met deze materie bekend is. Iedereen heeft wel een handig iemand in z'n kennissenkring of familie en anders neem je via het formulier eens kontakt op meet een trappenvakman, deze vaklui zijn heel goed bekend met trappenbouw en renovatie. Klik
hier maar eens als je meer wilt weten over kosten, uitvoeringen en offertes van eiken trappen. Zelf een trap maken is leuk om te doen, maar 't is en blijft toch wel een vak. Daarom is het misschien beter om gewoon eens contact te zoeken met een expert, die vrijblijvend adviezen geeft en bij benadering kan zeggen wat zo'n trap bouwen gaat kosten. Eiken trappen zijn op dit moment erg  "Hot", ze worden tegenwoordig veel toegepast en er zijn erg veel leuke ontwerpen mogelijk. Het hoeft niet altijd recht toe rechtaan te zijn.

Zelf een trap maken, dat kun je, maar ook kun je voor een speciaal ontwerp de hulp van een trappenvakman inroepen.

Ja, glad geschaafd eiken kan ook heel goed passen bij de rest van je interieur. Deze uitvoering heeft een modernere uitstraling en zo'n trap is ook goed zelf te maken. De afwerking gebeurt tegenwoordig vaak met natuur olie, je kunt zelf de tint samenstellen en het geeft je trap een prachtige patina. Dit is natuurlijk wel een heel uitgebreide trapcombinatie, maar deze afbeelding is alleen bedoeld om de mogelijkheden van trappenbouw te laten zien. voor al dit soort ontwerpen leveren wij het massieve eikenhout.
Je bent zelf handig?, dan is zelf een trap maken geen probleem en als je toch twijfelt, vul dan het formulier in en roep de kennis en ervaring van een trappenspecialist in. Je mag ook bij ons in de werkplaats komen kijken, je kunt dan het materiaal zelf zien en beoordelen. Zelf een trap maken komt dan steeds dichterbij.