Traprenovatie

trap renoveren en opknappen

traprenovate aanbiedingen
Traprenovatie
Na een traprenovatie is het resultaat vaak verbluffend!

Wil je ook een trap renoveren? Vraag dan een offerte  

en bespaar tot wel
   30%      

Traprenovatie. Ja dat is vaak de eerste stap.
 
Trap renovatie kan gerealiseerd worden in verschillende materialen en de prijzen lopen niet echt heel veel uit elkaar, maar in het offerteformulier kun je precies aangeven wat je specifieke wensen zijn, er is heel veel mogelijk en in later stadium kun je altijd nog met de trappenvakman over andere mogelijkheden spreken.

Wij renoveren trappen door heel Nederland
Traprenovatie...Is jouw trap hier ook aan toe?

Je hebt nog steeds tapijt op je trap? En je stelt vervanging steeds uit?, maar je hebt je keus nog niet bepaald?, denk dan eens aan een houten-trap-renovatie, uitgevoerd in natuurlijk eiken? Maar het is natuurlijk ook mogelijk in een mooie soort laminaat, die jezelf uit kunt zoeken. Keus genog overal, want al je van plan bent om je trap te gaan renoveren doe het dan van af het begin goed. Want een goed begin is het halve werk en dat geldt ook voor trap update. Wel moeten we aanmerken, dat kleuren op kunsstof of op een natuurlijk produkt sterk kunnen verschillen. Olietinten op eiken bijvoorbeeld worden naar verloop van tijd wat doffer en vertonen geen glim, maar kunststofprodukten zoals laminaat en PVC willen vaak glimmen, maar dit alles is een kwestie van smaak. Het is jouw traprenovatie.

Best wel een goed idee toch een trap renoveren…..? En de prijs is scherp.


Een trap opknappen is dan een goed idee, eikenhout geeft een warm gevoel en heeft een puur natuurlijk uitstraling. En niet vergeten een massief eiken trap gaat tientallen jaren mee. Echt waar , een
traprenovatie gaat zeker een levenlang mee! Ook wanneer je de traptreden met olie afwerkt. Olie geeft een heel natuurlijke uitstraling en is dus ook best wel geschikt voor trap-renovatie. Mogelijkheden genoeg om je trap tot een eyecatcher om te toveren. Natuurlijk kun jij je renovatie ook uit laten voeren in een mooie sterke soort laminaat. Laminaat koop je ook al in levensechte prints. En wat te denken van een renovatie met een taaie PVC? Keus genoeg, laat je in ieder geval goed voorlichten. Goed renoveren doe je maar eens in je leven en dan moet het ook goed gebeuren.

Traprenovatie kan dus verzorgd worden in diverse olie en laktinten! waarbij olie steeds meer terrein wint.

De traptreden kunnen na renovatie dus in een matte "Watergedragen" lak gezet worden, maar ook net zo gemakkelijk met een sterk olie afgewerkt worden. Wat je mooi vind doen we gewoon. Maar één ding is wel duidelijk. Wat je keus ook wordt, na de trap renovatie wordt je trap een blikvanger. En de prijs??, die is aantrekkelijk genoeg. Deze zal je beslist niet tegenvallen. Doe als zovelen en laat  gewoon je trap renoveren.

Een trap update?, da’s zo’n gek idee nog niet!Een trap renoveren kan op veel manieren, je kunt je creatieviteit de vrije loop laten, maar je kunt ook bijvoorbeeld wat klassiek te werk gaan., want een trap renoveren doe je eigenlijk op je gevoel, want je hebt er al lang over nagedacht. Dat is wel zeker.
Bekijk ook eens het trappenlookbook, je vind hier tal van mogelijkheden en aarzel niet om naar de mogelijkheden te vragen, vul het formulier in en een trappenvakman meldt zich vanzelf. Trapremake was nog nooit zo interessant.

Een trap uitvoeren in eiken of andere materialen, het kan tot een geweldig mooi resultaat leiden, met name de olietinten die we voor de afwerking gebruiken dragen hier toe bij. Onderstaand enkele voorbeeld van wat er al niet mogelijk is. De tinten zijn vaak op de natuur gebaseerd en gaan van licht witachtige tinten tot donkerbruin en van grijstinten tot smoke en zwart. In ieder geval kleuren die jouw trap super trendy maken. Is je belangstelling ondertussen gewekt, dan is een klik voldoende om het offerteformulier in te vullen, zodat je meerdere traprenovatie offertes ontvangt.Bovenstaande kleuren zijn allen gebaseerd op eikenhout, want eiken kleurt van alle houtsoorten wel het mooist aan. Uiteraaard kan bij een traprenovatie ook een ander basismateriaal gebruikt worden.Voor binnenhuis architecten is een trap altijd weer een uitdaging, altijd weerklinkt de vraag wwar de trap gepositioneerd moet worden, want het is een belangrijk elemant in een huis. Vaak is de trap een centraal punt als je binnenkomt. Ook met traprenovatie wordt rekening gehouden met de belangrijkrijkheid van de trap. De kleurtinten die gebruikt worden worden ook afgestemd met de rest van de woning zodat het een geheel vormt.


Onze trappenvakmannen zitten door heel Nederland.....Dus
Traprenovatie in Zwolle, Harderwijk, Almere, maar ook traprenovatie in Gouda, Hilversum, Tiel, maar in nog veel meer plaatsen in Nederland.
Trap renoveren in Hengelo, Heerenveen, Heerlen, maar ook traprenovatie in Nijmegen, Deventer, Oss, kortom traprenovatie door heel Nederland.
Trap renoveren in eiken in Barneveld, Assen, Meppel, maar ook in Zutphen, Dordrecht en de Achterhoek, traprenovatie van Groningen tot Maastricht.
Geen enkele plaats in Nederland waar we geen trappen renoveren.