Traprenovatie massief eiken

Traprenovatie met massief eiken, dat is super decoratief.

 Traprenovatie met massief eiken. Is dat ook wat voor jou?

Traprenovatie met eikentraprenovatie uitgevoerd door specialisten
Traprenovatie, dat is wat we doen! vraag daarom hier een offerte

Naast renoveren in PVC en laminaat, realiseert Eikenrijk ook traprenovatie in massief eiken. Ook worden er speciale eiken trap projecten gerealiseerd.

Traprenovatie door heel Nederland met een team van specialisten.

Het renoveren van allerlei soorten trappen is een ontwikkeling die we goed opgepikt hebben en met een team van vakmannen werken we nu met een landelijk dekking. Traprenovatie is voor ons een interessant vakgebied en de know-how is aanwezig. 


Traprenovatie realiseert Eikenrijk niet alleen in eiken trap bekleding, maar ook worden er kant en klare massieve  eiken traptreden geleverd en gemonteerd.

Trap renoveren op maat. dat doen we...
Bespaar wel tot  zeker  30%


Eiken traprenovatie wordt met zorg en voor de laagste prijs uitgevoerd.


Ben je geïnteresseerd in zo'n renovatie?, vul dan het formulier in , je ontvangt dan meerdere gratis offertes.

traprenovatie offerte
Ook kunnen we jouw trap compleet een andere uitstraling geven, het is maar wat je wilt. Traprenovatie krijgt zowel een heel andere dimensie. Bespreek al wensen daarom met de trappenvakman, hij weet namelijk alles om je trap te renoveren. Vraag aan die offerte.

 Traprenovatie met korting
Kan ik zelf mijn trap renoveren?, of kan ik zelf mijn trap opknappen?, dat zijn vragen die we heel vaak horen, je zou het zelf heel goed kunnen doen, een paar rechter handen is natuurlijk noodzakelijk, want zonder dat begin je niets.  Op de vraag "Kan ik zelf een trap bekleden" kunnen we dan ook antwoorden met ja. Onze trappenvakmannen leveren dan wel materiaal. Of....je vraagt eerst eens een offerte aan, het kost je niets en de prijs zal je meevalen, kun je zelf een dagje gaan vissen. Goed idee toch?