Trap renoveren met eiken

Trap renoveren met eiken. Pracht idee

Trap renoveren met eiken
Een trap renoveren met eiken
Garantie voor een verbluffend resultaat!

Bespaar tot wel 30%

Wil je je tapijt op je trap nu eindelijk eens vervangen . Wij verzorgen zowel jouw trap alsook de prijs op maat. Jawel, ook de prijs is maatwerk.

 

Trap renoveren met eiken

Is je tapijt op de trap aan het eind van z’n carrière?, je zou het eens kunnen vervangen, maar wat vind je ervan om de trap nu eens te renoveren met eiken? Een goed idee toch? Een trap renoveren met eiken is dus een goed uitgangspunt om er zeker van te zijn dat je trap een blikvanger wordt. Zo’n met eiken gerenoveerde trap heeft een chique uitstraling en heeft ook nog eens een lange levensduur. Ja een trap gerenoveerd met eiken gaat een leven lang mee.

Je trap renoveren met eiken, da’s pas cool!

Trap renoveren met eiken dat is wel super cool.
Een met eiken gerenoveerde trap kan gelakt of geolied worden, ’t is maar wat jij het mooiste vind, want over smaak valt niet te twisten. Maar, wáár je keus ook naar uit gaat, bedenk wel, dat een met eiken gerenoveerde trap een sieraad in je woning is. En de prijs die valt gewoon erg mee.

Een trap renoveren met eiken, wie kwam ook alweer op dat idee?

Trap renoveren met eiken en al voor een lage prijs. 

Een trap renoveren met eiken kan op vele manieren, er zijn diverse uitvoeringen in eiken denkbaar. Het komt natuurlijk op ieders eigen smaak aan, maar wat denk je van een in Bourgondisch eiken uitgevoerde trap zoals je op deze foto kunt zien? Deze uitvoering is gerookt en hierdoor ontstaat een geweldige patina van het eiken. Een trap renoveren met eiken, enkel- of dubbel gerookt is wel heel exclusief en geeft een rijke, maar tegelijkertijd een warme uitstraling.

Een trap renoveren met eiken is zo wie zo een goede keus, want je loopt er toch je hele leven lang op, eiken is hard, zeer hard.

Een trap renoveren met eiken?..., overweeg het eens. Je zult er nooit spijt van hebben en als je nog vragen hebt, mail ons gewoon.