Trap renovatie in Rotterdam

traprenovatie in Rotterdam

 Traprenovatie in Rotterdam kan met eiken, met hout of met laminaat! Vraag meer dan drie scherpe offertes aan.

Traprenovatie in Rotterdam kan bij ’t Eikenrijk scherp en goedkoop . Dus snelle en scherpe online offertes.Traprenovatie in Rotterdam kan met massief eikenhout maar ook met PVC, wel meer dan 3 snelle traprenovatie offertes in je postvak in.
Trap renovatie in Rotterdam? ’t Is echt puur vakwerk!
Maar ‘t resultaat mag er dan ook wel zijn!

Wil jij een traprenovatie in Rotterdam?, maar je hinkt nog op twee gedachten? Totaal niet nodig, vul gewoon het vragen- en offerteformulier in en je ziet dat een houten traprenovatie in Rotterdam heel goed te doen is en ook zeker heel goed betaalbaar is, want zoals je ziet is ook de prijs bij ons precies op maat.
De prijs is scherp, vul daarom het formulier maar in en bespaar wel tot
       30%

Traprenovatie in Rotterdam met massief eiken , vraag op z’n minst 3 offertes aan. Het kan heel voordelig.

Trap renovatie in Rotterdam? Wie had dat idee ook alweer?

Trap renovatie Rotterdam, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Moordrecht.
Traprenovatie in Rotterdam.

Je tapijt wat al jaren op de trap ligt is reuze gemakkelijk te vervangen door echt massief eikenhout, overweeg het maar eens? Een traprenovatie met eikenhout? Best een goed idee? Een houten traprenovatie is dus zo’n rare gedachte nog niet, want eikenhout is solide en heeft een warme  uitstraling en…niet onbelangrijk eikenhout heeft een geweldige lange levensduur. Jawel een houten traprenovatie daar is elk mens wel een keer aan toe. Je trap renoveren in Rotterdam da’s in 1 a 2 dagen gebeurd. En dan gaan we uit van een trap met ca: 13 treden.

 


Een traprenovatie in Rotterdam kan op vele manieren.
Een houten traprenovatie kan op veel manieren gedaan worden, lakken is mogelijk, maar kan ook geolied worden. 't Is maar net wat je voor gaat, maar zeker is, waar je smaak ook naar uit gaat, want na een houten traprenovatie wordt je trap weer een blikvanger eerste klas. En de prijs zal je erg meevallen.
Een traprenovatie in Rotterdam, da's een thuiswedstrijd, de trappenvakman woont als het ware bij je om de hoek. In Rotterdam werden al heel wat trappen gerenoveerd. De laatste tijd wordt er steeds meer eikenhout gebruikt voor traprenovatie. Wel een goede zaak, want eiken is duurzaam en ook nog eens erg decoratief. Ook de kwaliteit is heel goed.

Trapbekleding in Rotterdam en omstreken, dat is een mooie manier om je trap op te knappen. Vul het offerteformulier maar snel in.

Na een traprenovatie kunnen de traptreden heel goed in een prachtige kleurolie gezet worden. Natuurolie is tegenwoordig op z’n minst zo goed als lak en is ook erg duurzaam. Op bovenstaande kleurkaart kun je zien dat er nogal wat kleuren zijn en de trappenexpert kan je als het zover is alles over deze speciale soort afwerkolie vertellen. Een traprenovatie in Rotterdam kan dan ook een interessan  project zijn en oogst vaak veel bewondering van vrienden en familie. Maar dan ook nog dit, je woning gaat er financieel gezien op vooruit, want makelaars vinden het erg aantrekkelijk om huizen met een mooie moderne trap te verkopen. Dus ben jij van plan om je huis te verkopen denk dan eens over een traprenovatie na. Een traprenovatie hoeft niet duur te zijn en het heeft zonder twijfel een hoge meerwaarde. Makelaars zijn ook gek op massief eiken trappen, want omdat ze er zo creatief uitzien verhoogd het de waarde van een huis. Men spreekt dan wel snel eens over een mooie keuken of badkamer, maar wat denk je van een mooie verzorgde trap, dat kan toch ook een eyecatcher zijn? Dit wordt weleens vergeten.

Trap renovatie in Rotterdam, dat is goed gekozen hoor.

Een trap renoveren in Rotterdam is voor ons een thuiswedstrijd. Onze trappen vakmannen in Zuid Holland staan al in de startblokken om aan de slag te gaan. Ze werken met alle materialen, dus niet alleen maar met eiken, maar ook met PVC en zelfs laminaat. 't Is maar net wat je wilt. Met laminaat op de trap ligt de prijs het laagst, met PVC is het redelijk prijzig omdat het vaak nauwkeurig geplakt wordt. Met massief eiken valt het heel erg mee, mensen denken vaak met eiken zal zo'n traprenovatie wel heel wat kosten, maar dat is niet zo.
Traprenovatie in Rotterdam.....De prijs valt mee.

Voor ieder interieur wel een mooie passende trap

Welke stijl uw interieur ook heeft, u vindt bij TrapXpress altijd de trap die bij u past. Uit ons grote aanbod overzet treden en stootborden stelt uzelf uw trap samen. Uiteraard kunnen wij u daarbij adviseren. Voor een gehele renovatie van uw trappenhuis kunt u ook de zijkanten van de trap en de overloop laten bekleden. En met een nieuwe trapleuning maakt u het uiteraard helemaal af. bekijk  het trappen lookbook

 • Bij een traprenovatie hoef je niet opnieuw te stucen of anderszins aan te helen.
 • Het gaat sneller. Je bent vaak al in 1 dag klaar en dat scheelt uren dus geld. Ook heb je weinig rommel
 • Lagere kosten. Door alleen de trap maar super hoef je geen nieuwe trap aan te scheffen. Scheelt ook weer.
 • Een krakende trap is bij renovatie heel goed te verhelpen. Een nieuwe trap heeft wel de neiging om te kraken.
 • LED lampen in de trap monteren kan ook super met renovatie.
 • Door zo’n mooie nieuwe eiken trap is je huis sneller te verkopen. De hal wordt dan je visitekaartje.
 • Renovatie ook voor betontrappen die dan zeker 10 keer mooier worden.

  Traprenovatie in Rotterdam, dat doen we met veel inzet en vakmanschap.