Trap bekleden met hout

 

Trap bekleden met hout
Trap bekleden met hout
En bespaar wel tot  30%
Je trap bekleden met hout is een geweldige optie. En zeker niet duur.

En de prijs?, die valt echt mee. Maatwerk dus, net zoals de trap ook maatwerk is.
 

Een trap bekleden met hout?, klik op de groene banner.
 
 

Trap bekleden met hout

Een trap bekleden met hout, daar wordt doorgaans massief eiken voor gebruikt, je zou hier toch eens over na kunnen denken. Een trap bekleden met hout is voor een concurrerende prijs te realiseren. Een prima idee, want je trap bekleden met hout is zo’n gekke gedachte nog niet, ook omdat hout van zichzelf al een geweldige natuurlijke uitstraling heeft en ook niet geheel onbelangrijk om te weten, ook een bijzonder lange levensduur heeft. Jawel., een met hout beklede trap gaat zonde levenslang mee. En ook nog eens een parel in je woning.

Trap bekleden met hout?…., da’s pas een goed idee!

Een met hout gerenoveerde trap kan op meerdere manieren afgewerkt worden. Bv: lakken of oliën, ’t is gewoon een kwestie van smaak. Maar één ding is wel zeker. Wáár je voorkeur ook naar uit gaat, weet wel, dat een met houten beklede trap een geweldige blikvanger wordt . En de prijs is zeer aantrekkelijk, dat komt 100% in orde.

Een trap bekleden met hout en de afwerking kun je goed doen met natuurolie.
Denk hierbij zeker ook eens aan eikenhout, je krijgt dan een puur natuurproduct op je trap. En...Je kunt zelfs je trap dan combineren met je eiken vloer, je kunt dit soort eikenhout  hier  bekijken.
Er zijn dus legio mogelijkheden met trapbekleding maar wat je ook doet een trap bekleden met hout behoeft altijd een goede voorbereiding.


Trap bekleden met hout, altijd een goed plan?

Trap bekleden met hout voor een scherpe prijs

Een trap bekleden met hout kan op veel manieren, er zijn legio van uitvoeringen in hout denkbaar. Maar je eigen keuze is natuurlijk het belangrijkst, maar wat denk je van een in “Bourgondische” houten traprenovatie zoals je op bovenstaande foto kunt zien?

Deze trap is bekleed met gerookt eikenhout en hierdoor ontstaat een bijzonder mooie patina. Een trap met hout bekleden kan op vele manieren, één keer of zelfs meerdere keren roken is best wel apart en geeft je nieuwe trap net dat stukje extra’s! Een trap bekleden met hout is zo altijd een goede optie, want zoals iedereen weet loopt je leven lang trap op trap af.

Een trap bekleden met hout?..., Je kunt het op z’n minst eens overwegen.

Uiteraard kan je trap ook met andere materialen bekleed worden, bijvoorbeeld met laminaat of zelfs PVC. Het is maar net wat je mooi vind. De trappenspecialist kan jou hier alles van vertellen. Een trap bekleden met hout is uiteraard niet een must.