Renoveren van dichte trap

Renoveren van een dichte trap

 Renoveren van een dichte trap., dat kan. Vraag aan die offerte.
De meest voorkomende trap is wel een dichte trap.

De meest voorkomende trap is wel de dichte trap. De treden bij deze trap zijn verbonden door stootborden -. Dit is het verticale gedeelte achter de trede wat aansluit op de eerstvolgende bovenliggende trede- In de loze ruimte achter de trap werd vaak een opbergkast of toilet gebouwd . Het renoveren van een dichte trap is heel goed te doen, maar totaal anders dan een open trap. De trappenvakman maakt eerst mallen, meestal doet hij dat met een spin, een verstelbare mal waarmee hij de traptreden kopieert. Hij kan dan voor de renovatie van zo’n dichte trap de treden minutieus namaken. Ze worden vervolgens als overzettrede gebruikt. 
Pasklaar op de trap dus. Maar ook de neuzen aan de voorkant, de wangen echter kunnen nog weleens een probleem opleveren, want hier zijn eventuele tapijtresten slecht te verwijderen. De wangen zouden i.p.v. te schilderen ook bekleed moeten worden.

Kan ik een dichte trap renoveren?, jazeker dat is mogelijk.
Als je wilt weten wat jouw traprenovatie gaat kosten en wat er zoal nog is om je trap te renoveren, vraag dan hier meerdere offertes aan en overtuig jezelf van die prachtige deal die je met jouw trappenvakman kunt sluiten. Het removeren van een dichte trap ziet hij zondermeer zitten en kan jou diverse aanbiedingen doen. De trap bekleden met echt eiken of met een sterke soort laminaat of zelf met PVC. Je zult ziet dat het renoveren van een dichte trap je 100% meevalt.
Het renoveren van een dichte trap is ook heel goed te doen met eiken.
Het maakt eigenlijk weining verschil of het nu een dichte trap of een open trap is die gerenoveerd moet worden, een feit is dat je altijd moet bedenken hoe je het gaat doen. Er is vast iets waarmee je zo'n trap mee kunt combineren. Je zou bv. een stukje hal met hetzelfde eikenhout kunnen beleggen, je krijgt dan een mooi afgepast geheel. Het renoveren van een dichte trap wordt dan opeens vele malen leuker en de investering is niet eens hoog.