Massieve eiken bedden.

Massieve eiken bedden. De aller mooisten En betaalbaar

 


Massieve eiken bedden. Alleseiken maakt ze            Geweldig mooie massieve eiken bedden. Zwaar Bourgondisch eiken.

Massieve eiken bedden.
Jij wilt vast een eye catcher in je slaapkamer. Je gaat  voor ongedwongen, robuust, massief, kwaliteit en natuurlijk duurzaam.
Dan zijn dus die massieve eiken bedden van Alleseiken precies wat voor jou. En natuurlijk spreken je de ontwerpen ook aan.
Alleseiken maakt ze zelf en daarom kunnen we elk ogenblik bijsturen en speciale wensen van de klant realiseren. Ook 
blijft het natuurlijke materiaal eiken behouden. Zo nu en dan afgewisseld met een metaal toevoeging. Maar hoe dan ook, we gaan altijd voor een landelijke stijl. Massieve eiken bedden in veel variaties dus.

      Info? klik dan op onderstaande banners om te appen, te bellen of te mailen.

          Massieve eiken bedden vraag om info                              Wil je info over massieve eiken bedden? Mail of bel dan

Laat je dus positief inspireren door deze massieve eiken bedden. Geef je slaapkamer een totale re-make en verrijk je slaapkamer met zo'n geweldig massief eiken bed. Droom weg in het meest duurzame bed van Nederland. Wij maken ze van de beste soort eiken.
 

Een geweldige collectie massieve eiken bedden bij Alleseiken.nl Massieve eikenhouten bedden. Bij Alleseiken vind je een enorme collectie

Op verzoek kunnen we het eikenhout bewerken. Massieve eiken bedden kunnen dan verouderd, gekastijd en geborsteld worden.
Want de eiken bedden uit de Alleseiken collectie staan bekend om hun trendy en heden ten daagse design en hierdoor passen ze dan ook in vrijwel ieder slaapkamerinterieur. 't Maakt niet uit of het nu klassiek of modern is. Elke nacht heb je weer profijt van zo'n geweldig trendy bed. En het is goed om te weten, dat wij al je wensen in kunnen vullen wat betreft maat en uitvoering.

Massieve eiken bedden kunnen heel goed met een natuurolie afgewerkt worden. Deze olie is in verschillende tinten beschikaar en de effecten van olie op eiken is zijn echt bijzonder. Puur natuur en niet glimmend zoals de meeste lakken.

Massieve eiken bedden kleuren met olie.  Massieve eiken bedden kun je bewerken met olie.  Olie op massieve eiken bedden is de juiste oplossing.
Bovenstaand zie je verschillende tinten waarmee massieve eiken bedden mee afgewerkt kunnen worden. Deze kleuren komen nooit exact overeen, maar geven een indruk van de kleurstellingen. Maar het zijn in het gros van de gevallen pure aardetinten die goed bij eikenhout passen.
Vooral de witachtige tinten zijn door hun frisse uitstraling erg populair. Massieve eiken bedden krijgen een extra opvalswaarde en ogen ook moderner.

Wil je je eiken vloer laten renoveren? Kijk dan eens bij de Vloerderij in Apeldoorn of laat je parket alleen maar schuren in Apeldoorn. Dat kan ook.