massief houten bed.

massief houten bed


             

Ben jij ook gek op natuurlijke materialen zoals eiken? En ben jij ook overtuigd van de charme en de huidige trend in de inrichting van de slaapkamer? Dan moet zo'n massief houten bed je zeker aanspreken. Een pracht bed maar wel eentje met een ruwe bolster en een blanke pit.
Elk massief houten bed dat onze werkplaats verlaat is van topkwaliteit en volgens de laatste trends van houtafwerking.

       Info? klik dan op onderstaande banners om te bellen te appen of te mailen.

               Massief houten bed. Houten bedden showroom      

Alleseiken.nl waarborgt kwaliteit en ouderwets vakmanschap en bouwt elk massief houten bed volgens lang bestaande tradities.
In onze werkplaats wordt elk massief houten bed met de hand gemaakt en het gebruik van moderne machines wordt als het even kan vermeden.
Het effect van deze werkwijze uit zich in een kwalitatief- maar zeker ook een trendy product passend in deze tijd.


         

Het is gewoon heel simpel: In de werkplaats van Alleseiken.nl  wordt voor jou het allermooiste massief houten bed van Nederland gebouwd. En buiten dat kunnen we het voor een hele faire prijs doen zonder de kwaliteit geweld aan te doen.
Als je de kwaliteit en de details van onze eiken bedden bekijkt zul je het zelf zien. We gebruiken dikke en brede eiken planken tot wel 23 cm breed. Zodat het massief houten bed een stoere en massieve uitstraling krijgt.
En wil jij een massief houten bed op maat. Welnu dat kan, want ook bedden op maat vind je bij Alleseiken.nl
Uiteraard is er ook niets mis met onze standaardmaten, maar speciaal maatwerk is vaak custom made, dus op speciaal verzoek noodzakelijk.

                

De kleuren van zo'n typisch massief houten bed houden we graag zo naturel mogelijk, maar eiken kan ook heel goed wit of bijvoorbeeld grijs afgewerkt worden. Meestal is dit een kwestie van smaak.
Maar hoe dan ook, Alleseiken.nl gebruikt natuurlijke kleurolie in diverse tinten. In de showroom zijn hier voorbeelden van aanwezig. Kleuren op foto's geven uiteraard niet een constant kleurbeeld te zien.