Massief eiken bedden

Massief eiken bedden. De aller mooisten En betaalbaar

 
massief eiken bedden, die koop je bij alleseiken.nl  Massief eiken bedden. Super faire prijzen
 

Massief eiken bedden zijn oh zo trendy
Je wilt een massief eiken bed kopen? Dat kan, wij maken de mooiste bedden van massief eiken en in elke gewenste maat. Ook kunnen we je verder assisteren met het bepalen van je keuze, want jou ideale eiken bed moet wel perfect worden. We maken massief eiken bedden die voor jouw slaapkamer gemaakt zijn. Zo’n kanjer van een bed is een aanwinst en het slaapt ook nog eens geweldig.

     Info? klik dan op onderstaande banners om te bellen te appen of te mailen.

       Massief eiken bedden kopen     Massief eiken bed. Showroom eiken bedden     Ik wil een massief eiken bed laten maken. Alleseiken.nl

Massief eiken bedden? Jazeker een geweldig mooie bedden.
We maken deze kanjers van een super soort rustiek eiken, speels met noestjes noestjes, mini scheurtjes, kortom een eiken bed met veel karakter wat gezien mag worden. En je koopt zo’n bed dichtbij.

Een massief eiken balkenbed. Dat koop je bij Alleseiken.

We leveren verschillende massief eiken bedden, dit betekent, dat wij maken wat jij leuk vindt.
Ook de oliekleur geven we aandacht, want de kleur bepaalt erg veel. Er zijn mogelijkheden genoeg waarvan een natuurolie wel heel aantrekkelijk is.
Olie in puur en geeft massief eiken bedden een super uitstraling. Er zijn een paar tinten die er volop uit springen. Met name een zachte Off White, maar je kunt ook denken aan een onbestendig Castle grey, maar natuurlijk is een Antique smoke ook trendy.
Een eiken balkenbed. met zware eiken planken Alleseiken.nl Massief eiken bedden gemaakt van zware balken

Massief eiken bedden koop je voor een lifetime. Ook verkrijgbaar in een Doe het zelf pakket.
We leveren deze bedden dus zowel Kant&Klaar, maar ook in een doe het zelf pakket. Zo’n bedpakket is voor de handige thuisbouwer en natuurlijk moet je 2 rechter handen hebben om zo’n kanjer te bouwen. Maar echt moeilijk is het zeker niet. In een paar avondjes zit ie in elkaar.

Onze showroom is gevestigd in Midden Nederland, je kunt hier niet alleen massief eiken bedden zien, maar ook andere producten van hout. Zo’n speciaal eiken bed kopen, dat doe maar een hooguit twee keer in je leven, want deze massieve bedden gaan super lang mee. En vergeet ook niet dat zo'n kanjer van een bed loeizwaar is. Er zijn er bij die meer dan honderd kilo wegen.

Een Eiken bed aanschaffen. Dat is een heel avontuur op zich. Maar het loont zeer zeker de moeite, want je komt wel met iets heel moois thuis.
Kom naar onze showroom en bekijk ze van dichtbij. Massief eiken bedden worden steeds populairder in Nederland.