Houten vloer met vloerverwarming

Een houten vloer met vloerverwarming, dat is pas een goed idee

 
Een houten vloer met vloerverwarming, daar kun je veel plezier aan beleven.

Houten vloer met vloerverwarming. dat kan probleemloos.

Houten vloer met vloerverwarming. Goed idee.
Houten vloeren lenen zich uitstekend voor vloerverwarming, voor droge systemen, maar ook voor natte systemen. Het verdient wel aanbeveling dat de vloerverwarmings specialist weet dat er een houten vloer op komt. Soms is dit belangrijk voor de afwerking van de ondervloer en dit heeft dan weer te maken met de te gebruiken lijm. Tegenwoordig is vloerverwarming in nieuwbouwhuizen niet meer weg te denken, elk aannemersbedrijf heeft wel een vloerverwarmings specialist die hij in kan schakelen. Bijna alle nieuw gebouwde woningen zijn vandaag de dag praktisch voorzien van vloerverwarming en in heel veel gevallen komt er dan een houten vloer op te liggen. Wanneer je echter in een bestaande woning vloerverwarming met een houten vloer overweegt, is het van belang dat je van te voren zoveel mogelijk informatie krijgt, want een houten vloer met vloerverwarming komt er niet zomaar.

Kies je oor een houten vloer met vloerverwarming een brede plank, dan is het raadzaam om te verlijmen.

Een goede orientatie van te voren is sterk aan te raden, want er zijn te veel systemen om zo maar zo'n verwarmingssysteem aan te schaffen. Ben je echt geintereseerd en je wilt veel meer weten?, met name ook de prijs van zo'n systeem.


Klik dan op de groene banner en vul het formulier in.
Je krijgt dan verschillende offertes die je eens naast elkaar kunt leggen. En krijgt dan ook meteen meer inzicht in de materie en dat is minstens zo belangrijk. Vraag eerst een vloerverwarmings offerte aan alvorens tot aankoop van een houten vloer over te gaan. Wij kunnen je dan ruim van te voren adviseren.


Houten vloer en vloerverwarming offerte

Voor een houten vloer met vloerverwarming kies je gewoon een multiplank
Op de foto een multiplank die rechtreeks op vloerverwarming verlijmd is. Een houten vloer met vloerverwarming kan heel goed.

Een houten vloer is een puur natuurprodukt, zelfs in de vorm van een Multiplank, want zo'n super veilige plank bestaat ook helemaal uit hout. De onderlaag is berken multiplex en de massieve toplaag bestaat uit eiken. Deze unieke multiplank gaat prima als houten vloer met vloerverwarming. Deze plank is er voor gemaakt. Dus als je vloerverwarming overweegt denk dan als eerste aan zo'n veilig&vaste multiplank. Deze multi of Duoplanken zijn in verschillende diktes verkrijgbaar, maar naar onze ervaring is de 16mm dikke plank het beste. Je haalt dan een stevige niet te dikke plank in huis en heeft een duurzame toplaag. Deze prachtige lamelplanken zijn er in diverse uitvoeringen, dus breedtes en diktes en ook de oliekleuren zijn schitterend op dit soort vloeren. Nieuwbouwwoningen worden vandaag de dag meestal al direct met vloerverwarming opgeleverd. Maar zo'n nieuwe woning kan nog wel vol verborgen vocht zitten. Het is daarom raadzaam om eerst te onderzoeken hoe dit zit. De aannemer kan hierin goed adviseren. Een houten vloer met vloerverwarming is heel mooi en behaaglijk, maar het moet wel volgens de regels aangelegd worden.