Houten bedden. Voor hele faire prijzen

Houten bedden fabriek in Rucphen en Renswoude

 
                                      Eiken houten bedden. Bekijk ze bij Alleseeiken.nl

Stoere houten bedden gemaakt van massieve eiken balken

Handgemaakt uit eigen fabriek waar louter en alleen eikenhout gebruikt wordt. Eikenhout is super geschikt om er stoere en bourgondische bedden van te maken. Eikenhout is stabiel en daarnaast ook een creatieve houtsoort dat zich heel goed laat bewerken. De houten bedden worden gemaakt uit zware eiken balken afkomstig uit Oost Europa maar ook uit Frankrijk.

                

Houten bedden staan super  trendy in elke slaapkamer

Of je nu een klassiek ingericht slaapkamer hebt of juist een moderne uitvoering in bedie gevallen staat zo'n bourgondisch eikenhouten bed prima. Dit stoere eikenhout laat zich voortreffelijk combineren met moderne interieur-items. Ook met de meest moderne kleuren past het uitstekend. Ook in een klassieke omgeving voelt zich een eiken bed geweldig. Kom ze maar eens bekijken in een van onze showrooms in Renswoude (U) en Rucphen (NB)

                         

Natuurlijk eiken. Dat is wat mensen graag willen.

Het is inmiddels wel algemeen bekend, dat natuurlijke materialen erg in de lift zitten. Ook eiken meubelen zijn erg in trek. Houten bedden waren tot voor kort nig niet in deze vorm bekend in Nederland. Nu maakt Alleseiken deze mooie bedden van massief eikenhout. Ze worden met de hand gemaakt en zijn heel duurzaam. Dit soort bedden zijn niet meer weg te denken

Eiken houten bedden in de mooiste tinten

Eikenhoutkomt heel goed uit wanneer het afgwerkt is met een natuurolie. Van nature gaan natuurrproducten goed samen zo ook eiken met olie. Deze ecologische olie is leverbaar is diverse aardetinten waarvan de Antiek bruine, de grijze en de witte olie wel de meest geliefden zijn. Deze olie dringt diep in de porieen van het hout en geeft vervo9lgens het houten bed een diepe natuurlijke uitstraling. Houten bedden krijgen door deze olie een sterke persoonlijkheid.