houten bed uit eigen werkplaats. Faire prijzen

houten bed voor een acceptabele prijs


 
Zo'n massief houten bed vind je niet overal, ze zijn daarom ook vrij uniek en exclusief. De prijs echter valt heel erg mee en dat komt omdat Alleseiken.nl ze zelf maakt. Dit houten bed bestaat uit zware eiken balken die zorgen voor een super stabiliteit. Praktisch elke maat is mogelijk. Het bed wordt dan ook naar je eigen specificaties gebouwd.
Dit decoratieve houten bed weegt het nodige en wordt dan ook in 4 delen geleverd, zodat je het zelf ter plekke in elkaar kunt zetten. 't Is heel gemakkelijk, maar wel heel zwaar. Gewoon met z'n tweetjes dus.De montage is echter in het geheel niet mopeilijk, alles wijst zichzelf. Alle delen zijn gemerkt en dat maakt het super eenvoudig. Een je houten bed zelf in elkaar zetten, scheelt natuurlijk best een lieve cent.

Een houten bed kopen, dat doe je bij Alleseiken.nl Houten bedden zijn best cool.   Waar koop ik een massief houten bed? Bij Alleseiken.nl   Houten bedden zijn op dit moment razend populair. Een houten bed is stevig en gaat lang mee.
Het houten bed links en het houten bed rechts zijn opgebouwd van massief eiken planken. De breedte van de planken kunnen soms verschillen. Ook worden er weleens drie smallere planken gebruikt om op de breedte te komen. Het middelste houten bed is een spijltjes model.
De poten van deze bedden bestaan uit dikke massieve eiken balken. Hoe groter het bed des te dikker de balken. De maten zijn. 10x10cm 12x12cm en 15x15cm. Maar je kunt uiteraard kiezen welke maat poot je wilt.
Ook de verschillende olietinten zijn belangrijk. Ze komen in verschillende kleuren. Denk hierbij aan de naturel kleuren, maar ook grijs en wit kan. Echt hele mooie natuurtinten. Olie is mat en glimt lang niet als lak.

Geweldige eiken bedden. Een eiken designbed. Alleseiken.nl      Speciale eiken bedden op maat. Veel bedden maten beschikbaar.
Een houten bed koop je maar niet zo, je orienteert je hier en daar en je vergelijkt prijzen. Wij willen ook graag een prijs voor je uitrekenen. Kom daarom eens langs of bel ons eerst eens. We kunnen vast heel veel voor je betekenen.

        Info? Klik dan op onderstaande banners om te bellen te appen of te mailen.

                 Houten bed. Houten bedden showroom in Midden Nederland    

Jouw toekomstige houten bed wordt gebouwd in Renswoude. Hier worden alles alleseiken produkten gemaakt in eigen atelier. elke week verlaat er wel zo'n houten bed de werkplaats. Maar hier worden ook tafels, deuren en tafelbladen gemaakt. Al deze items zijn van massief eiken.
Alleseiken staat bekend voor de degelijke kwaliteit van het hele assortiment. 

Wil je eens een eiken tafel laten schuren?  Misschien kan onze partner in Apeldoorn dan wat voor je betekenen.