Hout op trap

Hout op je trap, da's pure luxe.

 


hout op de trap. Jazeker hout op de trap wordt gerealiseerd door Eikenrijk.nl

Hout op de trap

Hout op een trap, daar wordt meestal massief eiken voor gebruikt, je zou hier toch eens serieus over na kunnen gaan denken. Je zegt nu ook, Ja hout op de trap? Een prima idee, want je trap voorzien van hout is zo’n gek idee nog niet, komt ook omdat hout al een geweldige mooie natuurlijke uitstraling heeft en ’t is ook niet geheel onbelangrijk om te constateren, dat hout een lange levensduur heeft. Echt., hout op de trap gaat levenslang mee. Uiteraard zijn er mensen die eerder voor laminaat gaan, maar dat is een kwestie van smaak.

Ik wil hout op mijn trap hoor je vaak. Welnu dat kan. Eikenrijk zorgt daar voor.

Hout op de trap?…., da’s eindelijk eens een goed idee!
Hout op de trap, da's super vooral afgewerkt met olie.

Hout op trap kan op diverse manieren afgewerkt worden. Bv: met lak of kan geolied worden. Olie is leverbaar in legio pracht kleuren, zeg maar wat je mooi vind.. Maar één ding is 100% zeker. Wáár je voor kiest of wat je smaak is, bedenk, dat eikenhout op de trap een geweldige blikvanger is . En de prijs is heel erg aantrekkelijk, dat komt zo wie zo in orde. Laminaat op de trap heeft natuurlijk ook wel iets, het heeft denken we een wat modernere uitstraling. Eiken is wat Bourgondischer. Maar in het algemeen kunnen we stellen dat men tegenwoordig voor hout op de trap kiest dan bijvoorbeeld tapijt. Hout is slijvaster en het gaat veel langer mee. En een trap bekleden met hout is ook niet meer zoveel werk zoals dat vroeger was. Projecttapijt wat vrij veel voor trappen gebruikt wordt is ook niet zo goedkoop meer, hout op je trap is dan ook een zeer realistische optie. Veel mensen kiezen dan eikenhout op hun trap en vaak wordt dit dan gecombineerd met dezelfde houtsoort in de gang. Er ontstaat dan een enheid. En wat misschien nog wel interessanter is, de ruimte wordt optisch groter. En dat is ook weer mooi mee genomen. Hout op de trap is dus aan alle kanten een goede beslissing.


Hout op trap, een heel goed plan, kijk maar!

Hout op de trap kan op veel manieren, er zijn nogal wat creaties in hout denkbaar. Maar je eigen smaak is natuurlijk belangrijkst, maar wat denk je van “Bourgondische” hout op trap? zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Een trap renoveren kan dus heel goed uitpakken.

Deze trap is bekleed met een strokenlaminaat, dit geeft ook weer een bijzonder mooi effect. Hout op een trap kan dus op vele manieren Zelfs wordt er gerookt eikenhout op trappen verwerkt één keer of zelfs twee of drie keren roken is best wel apart en geeft je nieuwe trap net dat stukje extra’s! Maar roken kan alleen maar van massief eikenhout.
Hout op de trap is dus altijd een goede optie, want zoals iedereen weet gebruik je een trap meerdere keren per dag. Probeer maar eens te tellen.


Je trap renoveren met hout. Hout op de trap dus?..., Je zou er eens over kunnen gaan denken.