Eiken houten bed, een super brutale jongen

Een eiken houten bed. Voor een hele faire prijs

 
                 Zo'n massief eiken houten bed vind je echt niet overal. Deze bedden zijn uniek en exclusief. De prijs echter is heel fair en dat komt natuurlijk omdat Alleseiken.nl ze in eigen beheer maakt. Bovenstaand eiken houten bed bestaat uit 4 zware eiken balken (poten) die een super stabiliteit garanderen. Elke maat is eigenlijk wel mogelijk. Het bed wordt dan ook zoveel mogelijk naar je eigen ontwerp gebouwd.
Ook zie je weleens eiken bedden die dermate duur zijn en die Alleseiken wellicht aantrekkelijker zou kunnen maken. Aarzel dan niet om ons dan eens om een prijs te vragen.

      Info? klik dan op onderstaande banners om te bellen te appen of te mailen

               Eiken houten bed? Bezoek de bedden showroom     

Het decoratieve eiken houten bed op de foto weegt het nodige aan kilo's en wordt daarom dan ook in vier delen geleverd, zodat je het zelf ter plekke kunt monteren. 't Is heel gemakkelijk, maar super zwaar. Gewoon met z'n tweetjes de klus klaren.De montage van dit eiken houten bed is helemaal niet moeilijk, alles wijst zich vanzelf. Alle eiken delen worden in onze werkplaats gemerkt en dat maakt dan weer het super eenvoudig. En je eiken houten bed zelf in elkaar zetten, scheelt natuurlijk best een slok op een borrel..


Eiken houten bed? je koopt het bij Alleseiken.nl        Een geborsteld eiken houten bed is super Gaaf. Koop je bij Alleseiken.nl

Eiken kan heel goed met olie bewerkt worden. Er ontstaan zo hele zachte natuurtinten in verschillende kleurnuances. Denk hierbij eens aan een zachte kleur off white, maar een onbestendige grijze tint is ook erg trendy. Mensen kiezen ook vaak voor een donkere antiekkleur. Een eiken houten bed wordt met de juiste kleurkeuze onweerstaanbaar. Als jij je toekomstige eiken houten bed ook in de juiste kleur wilt, dan kan Alleseiken.nl dit voor je verzorgen.

Wil je ook de laatste Trend eens bekijken? klik dan hier voor het massief eiken balkenbed. Ook met dit model is vrij veel variatie mogelijk. Bekijk maar eens of het iets voor je is. Je weet maar nooit. Maar zo'n eiken houten bed van massieve balken heeft natuurlijk wel wat.