Eiken bed kopen

Een eiken bed kopen?, da's een leuk avontuur

 
Eiken bed kopen. Koop een eiken bed bij Alleseiken.nl            

Een eiken bed kopen? Alleen van topkwaliteit

Je  bent van plan om een eiken bed te kopen ? Dat kan hoor, wij maken bedden van massief eiken en er zijn veel speciale maten mogelijk. Wij willen je heel graag verder helpen met het uitzoeken van zo’n speciaal bed en om een goede keuze te maken voor jou ideale model. We maken de enige echte massief eiken bedden van kwaliteits eikenhout

Top kwaliteit dus. Onze bedden voelen zich in iedere slaapkamer thuis. Zo’n trendy bed is gewoon een aanwinst en het slaapt dan ook nog eens heerlijk. Een eiken bed kopen is zodoende dan ook een positieve ervaring.

                             Info? Klik dan op onderstaande banners om te bellen te appen of te mailen.

                                eiken bed kopen? Bel met Alleseiken.nl                      eiken bed kopen, dat doe je toch zeker bij Alleseiken.nl?                     Eiken bed kopen?, mail met alleseiken.nl

 

Eiken bed met karakter kopen

Ze worden gemaakt van een unieke eikensoort, speelse decoratieve noestjes, kleine haarscheurtjes. ’t Is echt een bed met karakter en persoonlijkheid. Je koopt zo’n eiken bed dichtbij in Midden Nederland.
We leveren verschillende uitvoeringen voet- en hoofdborden. Het betekent in feite, dat we precies maken wat jij leuk vindt.


eiken bed kopen. Da kan bij Alleseiken.nl   Eiken bed kopen? Doe dat maar bij Alleseiken.nl


Ook de kleur van het eiken krijgt bij ons extra aandacht. Er zijn legio mogelijkheden waarvan een natuurolie wel heel aantrekkelijk is.
Puur natuur olie geeft op zo’n eiken bed een hele toffe uitstraling. Er zijn natuurlijk wel enkele tinten die eruit springen. Denk hierbij een zachte Off White, maar je kunt ook denken aan een onbestendige Castle grey, maar een Dark Antique ook super trendy.

Eiken bed kopen. Ook in een doe het zelf pakket mogelijk. We leveren bedden zowel Kant & Klaar maar ook in een doe het zelf pakket uitvoering. Zo’n pakket is voor de handige doe het zelveren je moet wel 2 rechter handen bezitten . Maar echt moeilijk is het nu ook weer niet. Een paar avondjes en klaar is Kees.

 

Meer dan eiken bedden alleen in de showrooms

Onze showroom is gevestigd in Midden Nederland, je kunt hier niet alleen eiken bedden komen bekijken, maar ook andere producten en ja ook gemaakt van eiken. Zo’n speciaal eiken bed kopen, dat doe maar een of hooguit 2 keer in je leven, want ze gaan heel lang mee en vervelen niet gauw. Vergeet ook niet dat een onze eiken bedden loeizwaar zijn.
Sommigen wegen meer dan 125 kilo.

Eiken bed kopen. Dat doe je niet dagelijks, maar het loont de moeite om eens op pad te gaan. Kom naar onze showroom in en bekijk ze in levende lijve.