Massief eiken balkenbed voor een hele scherpe prijs

Balkenbed 100% Eiken

 
Een eiken balkenbed. Kom ze bekijken bij Alleseiken.nl Waar koop ik een eiken bed. Een balken bed koop je bij Alleseiken. Een prachtig balkenbed voor een scherpe prijs


Het is goed slapen op een eiken balken bed.

Ja hoor, er zijn erg veel modellen mogelijk, maar ook bijna elke gewenste maat kan speciaal voor jou gemaakt worden. Elk eiken balken bed wordt in het eigen Alleseiken atelier gemaakt en kunnen daarom dan ook voor leuke prijzen verkocht worden. 
Een eiken balkenbed kunnen gemakkelijk gemonteerd worden. Maar dit soort bedden zijn best zwaar. Maar ze worden geleverd in delen die je gemakkelijk kunt monteren.
Balkenbedden kun je bestellen in verschillende tinten en ze worden meestal geolied. Er zijn heel wat natuurtinten om er eens een paar te noemen. Castle Grey, Dark antique of Off White. Allemaal coole tinten.
Alleseiken maakt niet alleen zo'n exclusief balkenbed, maar ook Bourgondische boerenbedden van brut eiken. Eiken bedden met of zonder hoofdsteun.

        Info? klik op onderstaande button om te bellen te appen of te mailen

         
Eiken balken bed dat maken we graag voor je Alleseiken.nl              Eiken balken bed Showroom midden Nederland                Een eiken balken bed. Super desig Info?? Alleseiken.nl 

Alleseiken gebruikt alleen materialen van goede kwaliteit. Het eiken wat gebruikt wordt is meestal afkomstig uit Oost Europa. Dit eiken is hard en heeft een mooie tekening. Zo'n eiken balkenbed wordt hier alleen maar sterker en vooral mooier van.

Zwaar massief balkenbed. Detailfoto van Alleseiken.         Zware eiken poot voor balkenbed. Een eiken balkenbed gaat jaren mee. Alleseiken.nl   Een balkenbed frame. Daar begint het mee bij Alleseiken.
Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Maar altijd gemaakt van massief eiken.

Een eiken balken bed worden gemaakt van decoratief hout, dus creatief materiaal en wordt heel vaak samen met de klant ontworpen. De modellen kunnen geleverd worden van heel basic en simpel tot vrij uitgebreid in combinatie met chroom of industrieel ijzer en metaal. Elk balkenbed wordt derhalve uniek.En uiteraard speelt hier de te kiezen kleur ook mee.

Een Balkenbed wordt in in losse delen geleverd en je kunt het zelf gemakkelijk in elkaar zetten. Wij zouden het ook kunnen, maar dan is het bed moeilijk te vervoeren en krijg zo'n Barbaar dan maar eens op je slaapkamer. Een klein half uurtje en hij staat
.
 

 eiken balkenbed gemaakt door Alleseiken.nl       Een eiken balkenbed is gemaakt van massief eiken. Alleseiken.nl  Zware massieve balken worden gebruikt voor de bouw van zo'n schitterend balkenbed.

Een eiken balken bed (Design)kopen.
Als je dus op zoek naar een eiken designer bed? Zoek dan maar niet verder. Want Alleseiken weet veel van slapen en alles daar omheen. Voor een eiken balken bed of andere bedontwerpen van eiken kun je bij ons terecht. Wij verkopen eiken bedden in alle soorten en maten, ook eiken designer bedden. In onze ruime mogelijkheden zit altijd wel een product naar jouw smaak tussen. Maar een eiken balken bed is wel een geweldig design.