Balken bed. Ook voor massief eiken doe het zelf bedden.

Balken bed super zwaarBalkenbed eiken

Comfortabel en Trendy eiken bed

Balken bed: De basis van zo’n prachtig massief eiken bed, is de speciale ambachtelijke benadering. Puur handwerk dus en een degelijke kwaliteit. Je kiest je eigen maat uit en ook de afwerking heb je in eigen hand. Zo’n balken bed kan geweldig mooi met een natuurolie afgewerkt worden. Een balken bed zorgt voor een lekker persoonlijk comfort en gaat en levenlang mee. Wil je eens meer weten? of wil je eens komen kijken? Mail, bel of app. ons maar. Een eiken balken bed 


Balken bed gemaakt van de mooiste soort eikenhout.
                Een balkenbed gemaakt van eikenhout. Dat is Alleseiken.

                         Klik op onderstaande buttons om ons te bellen, te appen of te mailen

                                  Neem contact met Alleseiken op                              Vraag over eiken bedden? Vraag het aan Alleseiken.nl  

De voordelen van een massief balken bed

Een eiken balken bed bezit een natuurlijke, rustige en landelijke bezit een natuurlijke, rustige en landelijke uitstraling. Deze balken bedden hebben een veel warmere persoonlijkheid dan metalen bedden. Massief eiken is een ecologisch verantwoord product en is zelfs vochtregulerend. De sfeer in je slaapkamer wordt hierdoor ook aantrekkelijker. Als je van een robuuste en landelijke sfeer houd, dan is zo’n balken bed echt iets voor jou. En vergeet niet dat het gewicht van zo’n balken-bed vaak meet dan 100 kilo bedraagt. Heel veel voordelen dus. Kom ze ook bekijken in onze showrooms.

Balkenbed van massief eiken. Alleseiken heeft ze             Trendy en massief balkenbed. 100% eiken

Prachtige olietinten. Authentieke vorm

Een massief eiken houten bed is verkrijgbaar in diverse tinten. Je bed kan dus precies op de inrichting van je slaapkamer aangepast worden. Je kunt een bruine antiekkleurige olie gebruiken, maar ook een afgezwakte grijze tint. Ook zijn er van die mooie onbestendige witte kleuren. Het bed behoudt dan z’n originaliteit. En toch blijft het te combineren met (zelfs) een hypermodern slaapkamerinterieur.

Jouw balken bed wordt met de hand gebouwd in Barneveld/Renswoude en in Rucphen op de Nederlands-Belgische grens.kan op bijna elke maat gemaakt worden. Dus heb je een speciale maat, bijvoorbeeld een langer bed of net ietsje smaller? Het kan allemaal. Zelfs de vormgeving kunnen we aanpassen. Denk hierbij aan dikkere poten of planken. Onderbroken planken, vertical- of liggende planken. Licht geschuurd of juist weer grof geborsteld. Een balkenbed komt zo wel in verscheidene uitvoeringen.
Balkenbed doe het zelf
Heb je zin om zelf een eiken bed te bouwen? Wij leveren een compleet doe het zelf pakket. zie hier de modellen.